ryhmät

Fysiokeitaan pienryhmissä harjoitellaan terveys ja toimintakyky edellä. Kivut ja kireydet vähentyvät, kun toimijuus ja aktiivisuus kasvavat. Porukassa treenaat tehokkaasti ja turvallisesti fysioterapeutin ohjauksessa.

TULOSSA!

Kroppa käyntiin Koronan jälkeen, naisten pienryhmät

Kroppa käyntiin Koronan jälkeen -naisten pienryhmässä lähdetään herättelemään kehoa porukalla, hyvässä hengessä. Tehokkaat, rauhalliset harjoitteet on suunniteltu niin, ettet tarvitse aikaisempaa harjoittelutaustaa ryhmään osallistuaksesi. Koronan kangistamalle kropalle tuodaan ryhtiä ja liikkuvuutta lihaskunto, tasapaino ja liikkuvuusharjoittein.

 

Järjestämme kaksi ryhmää ja kumpaankin ryhmään mahtuu mukaan 5 osallistujaa / ryhmä. Ryhmää ohjaa fysioterapeutti-personal trainer Johanna.

 

Ryhmä järjestetään lauantaisin klo11-12 & klo12.15 - 13.15.

Yhden treenikerran kesto 55min.

Ajankohta: 5.3.22 - 23.4.22

Kesto 8 viikkoa.

Hinta 140€.

Maksutavat: kortti, käteinen, Smartum, Eazybreak, Epassi.

 

Hintaan sisältyy 8 yhteistä ohjattua treeniä Fysiokeitaan studiolla fysioterapeutti-personal trainerin ohjaamana sekä lihaskuntoharjoitusohjelma ja venytysohjelma kotiin.

Ennakkoilmoittautuminen puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella

TULOSSA!

Kroppa käyntiin Koronan jälkeen, miesten pienryhmät

 

Kroppa käyntiin Koronan jälkeen -miesten pienryhmässä treenataan hiki pintaan huumoria unohtamatta. Ryhmässä harjoitellaan raudoilla, painoilla ja kehonpainoharjoitteilla. Harjoitteet ovat nopeasti opittavia lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita.  Ryhmään osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa harjoitustaustaa.

 

Järjestämme kaksi ryhmää ja mukaan mahtuu 5 osallistujaa / ryhmä. Ryhmää ohjaa fysioterapeutti-personal trainer Markus. Ryhmä kokoontuu Fysiokeitaan studiolla lauantaisin.

 

Ryhmät järjestetään lauantaisin klo13.30 - 14.30 ja klo14.45 - 15.45.

Yhden treenikerran kesto 55min.

Ajankohta: Ajankohta: 5.3.22 - 23.4.22.

Kesto 8 viikkoa.

Hinta 140e.

Maksutavat: kortti, käteinen, Smartum, Eazybreak ja Epassi.

 

Hintaan sisältyy 8 yhteistä treeniä Fysiokeitaan studiolla fysioterapeutti-personal trainerin ohjaamana. Lisäksi ryhmään osallistuja saa lihaskuntoharjoitusohjelman ja venytysohjelman kotiin.

Ennakkoilmoittautumiset puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella

ilmoittaudu mukaan

 

Kiinnostuitko pienryhmästä? Haluaisitko lisää tai tietoa tai ilmoittautua mukaan? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Järjestämme kaikille kiinnostuneille paikan hien ja hyvän hengen parissa.