henkilökunta

Tutustu meidän huippu tyyppeihin.

 

Ari, perustaja

Fysioterapeutti, Osteopaatti, Hieroja

Olen pitkän linjan järvenpääläinen fysioterapeutti sekä yrittäjä. Keidasta olen pyörittänyt nyt jo yli 30 vuoden ajan, tuoden apua monille paikallisille sekä lähipaikkakuntalaisille.

 

Taatakseni asiakkailleni aina parasta mahdollista apua, olen vuosien saatossa käynyt useita lisäkoulutuksia. Merkittävimpänä mainittakoon ortopedisen osteopaatin ammattitutkinto. Laajan työkalupakin omaavana yhdistelen työskentelyssäni toimivimmiksi havaittuja hoitokeinoja sekä -ohjeita. Olen ilokseni päässyt työskentelemään urani aikana monien erilaisten ihmisten kanssa ja vahvuuteni onkin pitkä käytännön kokemus ammatista.

 

Nyt, kun Keidas on siirtymässä seuraavalle sukupolvelle, on hienoa, että pääsen tukemaan ja siirtämään vuosien saatossa kertynyttä tietopankkiani myös eteenpäin.

 

Fin

 

Markus, perinteen jatkaja

Fysioterapeutti, Personal Trainer

Edustan Keitaan nuorempaa polvea, joka näkyy modernissa ja tiedonjanoisessa työotteessani. Kahden fysioterapeutin lapsena olen nähnyt alaa jo vuosien ajan vierestä sekä oppinut tunnistamaan, että mikä toimii ja mikä ei. Voit siis olla varma, että teen kaikkeni löytääkseni kanssasi pysyvät ratkaisut ongelmiisi.

Fysioterapeutin tutkinnon lisäksi olen kouluttautunut personal traineriksi, joka on lisännyt entisestään työkalujani huomioida sinut kokonaisvaltaisesti, oli sitten kyseessä jonkin vamman kuntoutus tai elämäntapamuutos. Kanssani tavoitteet laaditaan siis aina sinun tarpeesi sekä elämäntilanteesi huomioiden.

 

Jos kaipaat motivoivaa ja ihmisläheistä apuria itsellesi, niin olen etsimäsi kaveri!

 

Fin / Eng

 

Joonas

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja

Olen laajan asiakaspalvelutaustan omaava asiakaslähtöinen ja helposti lähestyttävä fysioterapeutti ja koulutettu hieroja. Asiakaskuntani on hyvin monilähtöistä, joten pidän yksilöityä lähtökohtaa hoitojaksolle äärimmäisen tärkeänä. Vahvuutenani on asiakkaan kuuntelu ja yhteistyössä hoitojakson suunnittelu asiakkaan omien tavoitteiden mukaiseksi. Pyrin vahvan tuki- ja liikuntaelinosaamisen lisäksi motivoimaan ja hyödyntämään asiakkaan omaa aktiivisuutta ja pystyvyyttä toimintakyvyn edistämiseksi. Omien kiinnostusten kautta olen päätynyt myös toimimaan urheiluseuroissa mm. Vaahteraliigassa ja tällä hetkellä käsipallon SM-liigassa Dickenin fysioterapeuttina. Lisäksi olen innostunut liikkuvuuden, lihashuollon ja voimaharjoittelun tuomista hyödyistä jokaisen kohdalla taustoista ja lähtökohdista riippumatta.

 

Fin / Eng

 

Johanna

Fysioterapeutti, Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Urheiluhieroja

Olen liikkeeseen ja liikuntaan erikoistunut fysioterapeutti. Kuntoilijoiden erilaiset vaivat ovat tulleet tutuiksi, sillä ennen Fysiokeitaalle tuloa työskentelin kuntosalilla fysioterapeuttina ja personal trainerina. Työni keskiössä ovat olleet mm. juoksu- ja kävelytekniikka analyysit, erilaiset liikuntavammat sekä toistuvat kivut ja jumitukset, joille ei tunnu löytyvän vastausta perinteisistä menetelmistä, kuten hieronnasta. Tyyppinä olen rento ja helposti lähestyttävä, fysioterapeuttina pyrin ennen kaikkea auttamaan asiakkaitani takaisin omaehtoisen liikkeen pariin. Olen tottunut työskentelemään valmennuksellisella otteella, jolla tarkoitan sitoutumista asiakkaan tilanteeseen pitkäjänteisesti.

 

Työurani olen aloittanut vuonna 2009 hierojana. Olen jatkokouluttautunut monipuolisesti ja ennakkoluulottomasti. Avoimuus ja asiakkaan kohtaaminen ovat vahvuuksiani, inhimillisyys tärkeä henkilökohtainen arvo.

 

Fin / Eng