henkilökunta

Tutustu meidän huippu tyyppeihin.

 

Ari, perustaja

Fysioterapeutti, osteopaatti, hieroja

Olen pitkän linjan järvenpääläinen fysioterapeutti sekä yrittäjä. Keidasta olen pyörittänyt nyt jo yli 30 vuoden ajan, tuoden apua monille paikallisille sekä lähipaikkakuntalaisille.

 

Taatakseni asiakkailleni aina parasta mahdollista apua, olen vuosien saatossa käynyt useita lisäkoulutuksia. Merkittävimpänä mainittakoon ortopedisen osteopaatin ammattitutkinto. Laajan työkalupakin omaavana yhdistelen työskentelyssäni toimivimmiksi havaittuja hoitokeinoja sekä -ohjeita. Olen ilokseni päässyt työskentelemään urani aikana monien erilaisten ihmisten kanssa ja vahvuuteni onkin pitkä käytännön kokemus ammatista.

 

Nyt, kun Keidas on siirtymässä seuraavalle sukupolvelle, on hienoa, että pääsen tukemaan ja siirtämään vuosien saatossa kertynyttä tietopankkiani myös eteenpäin.

 

Fin

 

Markus, perinteen jatkaja

Fysioterapeutti, personal Trainer

Edustan Keitaan nuorempaa polvea, joka näkyy modernissa ja tiedonjanoisessa työotteessani. Kahden fysioterapeutin lapsena olen päässyt oppimaan alasta jo vuosien ajan vierestä sekä oppinut tunnistamaan, että mikä toimii ja mikä ei.

Fysioterapeutin tutkinnon lisäksi olen kouluttautunut personal traineriksi, joten työotteeni on hyvin valmennuksellinen. Olen mukanasi apurina sekä ongelmanratkojana, jotta pystymme yhdessä pysyviin muutoksiin. Kanssani tavoitteet laaditaan aina yhteistyössä sinun tavoitteesi ja elämäntilanteesi huomioiden, oli sitten kyseessä jokin vamma tai elämäntapamuutos.

 

Jos kaipaat motivoivaa ja ihmisläheistä apuria itsellesi, niin olen etsimäsi kaveri!

 

Fin / Eng

 

Titta

Psykofyysinen fysioterapeutti, terveystieteiden maisteri, ammatillinen erityisopettaja

Olen vuonna 2008 valmistunut fysioterapeutti, joka on toiminut niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Lähimpänä sydäntäni ovat olleet erityisesti neurologiset sekä psykofyysisen fysioterapian asiakkaat, mutta olen työvuosieni aikana toiminut myös tuki- ja liikuntaelinvaivojen asiakkaiden kanssa. Asiakaskuntaani ovat kuuluneet asiakkaat niin kouluikäisistä ikääntyneisiin kuin vuodepotilaista yksilö- ja ryhmävastaanottoon.

 

Toimin Fysiokeitaalla tällä hetkellä erityisesti psykofyysisenä fysioterapeuttina. Psykofyysiseen fysioterapiaan voi tulla esim. väsymyksen, stressin, syömishäiriön, paniikki- tai ahdistuneisuuskohtauksien, traumaperäisten oireiden tai kroonisen kivun vuoksi. Lähden aina asiakkaan kokonaistilan kartoituksesta ja fysioterapia suunnitellaan ja toteutetaan asiakaslähtöisesti. Psykofyysien fysioterapian menetelmiä voivat olla esim. hengitys- ja rentoutumisharjoitukset, kehonkuvan eheyttämis- tai omien voimavarojen tunnistamisharjoitteet.

 

Psykofyysiseen fysioterapian täydennyskoulutuksen olen käynyt vuonna 2018 sekä lisäksi psykofyysisen psykoterapian perusopinnot vuonna 2021.

 

Jos haluat kokonaisvaltaista, ihmisläheistä kohtaamista niin tervetuloa vastaanotolleni.

 

 

Fin / Eng

 

Joonas

Fysioterapeutti, urheiluhieroja

Olen laajan asiakaspalvelutaustan omaava asiakaslähtöinen ja helposti lähestyttävä fysioterapeutti ja koulutettu hieroja. Asiakaskuntani on hyvin monilähtöistä, joten pidän yksilöityä lähtökohtaa hoitojaksolle äärimmäisen tärkeänä.

 

Vahvuutenani on asiakkaan kuuntelu ja yhteistyössä hoitojakson suunnittelu asiakkaan omien tavoitteiden mukaiseksi. Pyrin vahvan tuki- ja liikuntaelinosaamisen lisäksi motivoimaan ja hyödyntämään asiakkaan omaa aktiivisuutta ja pystyvyyttä toimintakyvyn edistämiseksi.

 

Omien kiinnostusten kautta olen päätynyt myös toimimaan urheiluseuroissa mm. Vaahteraliigassa ja tällä hetkellä käsipallon SM-liigassa Dickenin fysioterapeuttina. Lisäksi olen innostunut liikkuvuuden, lihashuollon ja voimaharjoittelun tuomista hyödyistä jokaisen kohdalla taustoista ja lähtökohdista riippumatta.

 

 

Fin / Eng

 

Johanna

Fysioterapeutti, personal trainer, ravintovalmentaja, urheiluhieroja

Olen liikkeeseen ja liikuntaan erikoistunut fysioterapeutti. Kuntoilijoiden erilaiset vaivat ovat tulleet tutuiksi, koska ennen Fysiokeitaalle tuloa työskentelin kuntosalilla fysioterapeuttina ja personal trainerina. Työni keskiössä ovat olleet mm. juoksu- ja kävelytekniikka analyysit, erilaiset liikuntavammat sekä toistuvat kivut ja jumitukset, joille ei tunnu löytyvän vastausta perinteisistä menetelmistä, kuten hieronnasta.

 

Tyyppinä olen rento ja helposti lähestyttävä, fysioterapeuttina pyrin ennen kaikkea auttamaan asiakkaitani takaisin omaehtoisen liikkeen pariin. Olen tottunut työskentelemään valmennuksellisella otteella, jolla tarkoitan sitoutumista asiakkaan tilanteeseen pitkäjänteisesti.

 

Työurani olen aloittanut vuonna 2009 hierojana. Olen jatkokouluttautunut monipuolisesti ja ennakkoluulottomasti. Avoimuus ja asiakkaan kohtaaminen ovat vahvuuksiani, inhimillisyys tärkeä henkilökohtainen arvo.

 

Fin / Eng