Palvelut

 

Meiltä löydät monipuoliset palvelut kipuun, kuntoon ja kuntoutukseen liittyen.

Valitse palvelu tai yhdistää useampi palvelu

yhdeksi kokonaisuudeksi. Fysioterapeuttimme kertovat mielellään lisää palveluistamme

ja hoidon mahdollisuuksista.

 

Varaa aika

Fysioterapia

Fysioterapian avulla hoidetaan syntyneitä kipuja ja edistetään ihmisen kykyä liikkua ja tuntea kehoaan. Meille voit hakeutua fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman.

Tutustu

Osteopatia

Osteopatia on käsin annettavaa turvallista hoitoa. Sen avulla hoidetaan kipua ja kehoon syntyneitä toimintahäiriöitä. Laillistuminen vaatii ammatillisen koulutuksen.

Tutustu

Personal training

Personal trainer liikuttaa ja innostaa liikkumaan. Studiomme kaikki personal trainerit ovat pohjakoulutukseltaan fysioterapeutteja. Meillä on Järvenpään leppoisimmat trainerit.

Hieronta

Hieronnalla huollat kehoasi  tehokkaasti. Meillä jokainen hieroja on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti, jolloin hoidossa saatua tietoa voidaan soveltaa esimerkiksi fysioterapiaan tai personal training valmennukseen.

Tutustu

Alaraajafysioterapia & yksilölliset tukipohjalliset

Askelanalyysi ja yksilölliset tukipohjalliset auttavat toiminnallisiin askelvaivoihin. Meillä askelanalyysiä ja yksilöllisiä pohjallisia on tehty jo vuodesta 1994 lähtien.

Cryo-huippukylmähoito

Cryo huippukylmähoito auttaa vähentämään erilaisia lihaskipuja ja nopeuttaa lihasten palautumista. Akuutissa tulehdusvaiheessa huippukylmähoitoa voidaan käyttää tulehduksen paikalliseen rauhoittamiseen.

LymfaTouch

Alipainehoidolla voidaan saada lisätehoa fysioterapiaan. LymfaTouch on lääkinnällinen hoitolaite, jota fysioterapeutit käyttävät mm. kivunhoidossa ja turvotuksen hoidossa.

Tutustu

InBody-mittaus

InBody mittaus antaa viitteelisen arvion kehonkoostumuksesta. Mittausta voidaan hyödyntää personal training valmennuksen tukena tai yleisenä terveyden tilan kartoituksena. Mittaukseen kuuluu asiantuntijan palaute.

Varaa aika

Sähköisestä ajanvarauksestamme varaat ajan kätevästi.