Yksilölliset tukipohjalliset Järvenpään, Tuusulan ja Keravan alueella

 

Alaraajojen ongelmat voivat vaivata kaiken ikäisiä ja kaiken kokoisia ihmisiä. Asuit sitten järvenpäässä, tuusulassa tai keravalla, niin meiltä saat apua näiden ongelmien hoidossa. Monet ovat kokeneet saaneensa apua yksilöllisesti muotoilluista tukipohjallisista. Mikäli haluat luotettavaa

ja ammattitaitoista palvelua n. 5000 alaraaja-analyysin kokemuksella, kannattaa kääntyä

puoleemme jalkojen kiputilojen hoidossa.

Tukipohjallisia 25 vuoden kokemuksella

Olemme tehneet alaraaja-analyysejä ja tukipohjallisia Järvenpään lisäksi myös Keravalle ja Tuusulaan jo vuodesta 1994 lähtien. Valmistamme kaikki pohjalliset käsityönä tiloissamme.

Apua jalkojen virheasentoihin tukipohjallisilla

Moniin jalkojen virheasentoihin olemme saaneet apua yksilöllisillä tukipohjallisilla. Jalkojen virheasentojen aiheuttamat oireet voivat ilmetä erilaisina rasitusvammoina, kovettumina jaloissa, liikavarpaina, luupiikkinä, nilkan, polven, lonkan ja selän kipuina. Erityisesti ns. kaarijalan hoidossa tukipohjallisilla on suuri merkitys.

 

Tarjoamme alaraajojen rakenteen ja toiminnan analyysia, jonka pohjalta laadimme tarvittaessa hoitosuositukset, henkilökohtaisen harjoitusohjelman tai mikäli tarvetta ilmenee, valmistamme yksilöllisesti muotoillut tukipohjalliset

Oletko Järvenpäästä tai naapurikunnasta ja koet jalkasi jatkuvasti rasittuneiksi? Haluatko lisää oireettomia askeleita?

Tukipohjallisten avulla voidaan korjata jalkojen liiallista rasitusta ja ryhtivirheitä, jolloin vaivat helpottuvat nopeammin kuin pelkällä harjoittelulla. Nopeita tuloksia saadaan, kun tukipohjallisten lisäksi harjoittelet jalkasi parempaan kuntoon. Tämä nopeuttaa työelämään ja harrastusten pariin paluuta sekä lisää oireettomia askeleita päivääsi. Sinun tulee siis tukipohjallisten käytön lisäksi noudattaa myös yksilöllisesti suunniteltuja kirjallisia harjoitusohjeita, jotta alaraajojen toiminta normalisoituisi ja toimintakyky pysyisi yllä.

 

Yksilölliset tukipohjalliset voidaan valmistaa lääkärin lähetteellä tai esimerkiksi hoitavan fysioterapeutin tai jalkaterapeutin suosituksesta, mutta voit hakeutua myös suoraan pohjallistarpeen arviointiin.

Suosittelemme jalkojen kartoitusta

  • Jos havaitset jalkojen kiputiloja kuten nilkka-, polvi-, päkiä- tai lonkkakipuja rasituksessa.
  • Jos sinulla on alaraajojen alueella toistuvia rasitusvammoja esimerkiksi urheiluharrastuksessa.
  • Jos jalkasi rasittuvat voimakkaasti seisomatyössä.
  • Alaraajojesi nivelet tai alaselkä oireilevat ilman selkeää syytä.
  • Lääkäri, jalkojenhoitaja tms. suosittelee tukipohjallisia.
Varaa aika

Teemme vain yksilöllisesti muotoiltuja pohjallisia

Meiltä saat korkealaatuiset, yksilöllisesti muotoiltavat Askelaid- ja Sidas-tukipohjalliset. Jokainen pohjallispari on oma yksilönsä, niin kuin on käyttäjänsä. Olit sitten Hyrylästä, Kellokoskelta tai Keravalta, niin tarkan alaraaja-analyysin avulla selvitämme oikeanlaisen pohjallisen juuri sinun tarpeitasi varten. Tule käymään liikkeessämme Järvenpäässä tai ota yhteyttä.

 

Et välttämättä tarvitse monia pohjallisia, mutta lenkkareihin ja kävelykenkiin on olemassa omat, paremmin toimivat materiaalinsa. Kiilojen ansiosta pohjalliset säilyttävät muotonsa käytössä pitkään, toisin kuin pelkästään lämpömuovailluissa pohjallisissa.

Pohjallisten valmistus

Tukipohjallisten valmistus aloitetaan valitsemalla sopiva pohjallismateriaali. Materiaaleja on erilaisia riippuen käyttötarkoituksesta, harrastuksesta ja tuen tarpeesta. Materiaaleina on kahden eri valmistajan, Askelaidin ja Sidaksen tuotteita.

 

Materiaalin valitsemisen jälkeen pohjallisesta tehdään lämpömuotti muotoilualustalla. Tämän jälkeen muottiin lisätään kiilat, jotka hiotaan asiakkaan tarvitseman tuen mukaan. Pohjalliset saa itsellesi noin 1-3 päivän kuluessa, joskus mahdollisesti samana päivänä.

 

Hinta:

  • Tutkimus 82€
  • Valmistus 46€
  • Materiaalit alk. 80€

Tarkistuta pohjalliset vuosittain

Pohjalliset kestävät useamman vuoden riippuen käytöstä ja niiden hoidosta. Pohjallisia ei tehdä erikseen joka kenkiin, vaan niitä voi vaihtaa kengästä toiseen.

Suosittelemme, että meillä valmistetut pohjalliset tullaan näyttämään noin vuoden kuluttua käyttöönotosta tai mikäli pohjallisilla helpottaneet oireet voimistuvat uudelleen. Näin pidämme yllä pohjallisen kuntoa ja toimivuutta. Pohjallisten kunnon tarkistuksesta emme veloita. Muutostöistä veloitamme erikseen.

Ajanvaraus